Events

Aqua & Sauna Oranje is de ideale locatie voor unieke evenementen, feesten en diners. Stel je voor dat je midden in het zwembad een groot podium ziet staan met een nog te presenteren product. Terwijl een DJ opzwepende muziek draait en dansers en danseressen enthousiast dansen in en om het zwembad, wordt het doek langzaam omhoog getild en komt je nieuwe product tevoorschijn in het spotlight! Dat is een prachtige manier om een product of productlijn te presenteren. Niet alleen voor productpresentaties is Aqua & Sauna Oranje een perfecte locatie maar ook voor feesten is Aqua & Sauna Oranje meer dan geschikt!

Combineer ook een diner met een tropische poolparty. Doordat de wanden die het zwembad scheiden van het Aziatisch geïnspireerde restaurant Oriento open te zetten zijn, kan een gezellig diner naadloos overgaan in een spetterend feest! Met DJ’s, dansers en danseressen en medewerkers die binnen no-time met hun kleren aan in het zwembad springen, wordt er nog jaren over het feest nagepraat. Met een bar naast het zwembad en een professionele licht- en geluidsinstallatie staat een feest bij Aqua & Sauna Oranje garant voor een onvergetelijk spektakel!

Ook voor kinderfeestjes kun je terecht bij Aqua & Sauna Oranje. Met verschillende mogelijkheden zoals een spannend piratenfeest of een Vorstelijk Prinsessenfeest wordt het feest van je zoon of dochter gegarandeerd een succes zijn. Uit onze verkleedkist komt een scala aan verschillende kleding tevoorschijn, dus er is voor iedereen iets leuks uit te zoeken. Tel daar de spannende golven in het zwembad, de leuke muziek en een heerlijk diner met verschillende mogelijkheden bij op en de kids willen nooit meer naar huis!

Voor al je evenementen in tropische temperaturen kun je terecht in Noordwijk aan Zee bij Aqua & Sauna Oranje, in de herfst, winter, lente of zomer. Het is bij Aqua & Sauna Oranje altijd goed toeven met een temperatuur van 30 graden en een watertemperatuur van maar liefst 32 graden Celsius.


Neem voor alle vragen en informatie contact op met ons evenementen team via events@aqua-saunaoranje.nl

Of bel naar +31 (0)71 367 6801

Vraag offerte aan
events-content