Poolparty

Wil je een bedrijfsuitje organiseren maar geen idee wat te doen met je hele team? Of een leuk feest organiseren voor een jubileum of verjaardag? Misschien een grootschalige presentatie van een nieuw product of productlijn? Dan ben je bij Aqua & Sauna Oranje aan het juiste adres! Wij kunnen de vetste subtropische poolparty organiseren voor je collega’s, familie of vriendengroepen. Uiteraard in overleg met ons eventteam is dit volledig naar wens in te richten.

Neem contact op met onze evenementenafdeling en bespreek meteen alle mogelijkheden. Van dansers en danseressen op de bar tot een jungle-party aan de waterkant. Een podium met een band of een DJ booth die de hele ruimte vult met swingende muziek waar iedereen op losgaat. Niets is te gek. Een privéfeest tot in de late uurtjes of een chic bedrijfsevenement, ons 30 meter lange subtropisch golfslagbad is voor alle partijen geschikt. Waar je ook voor kiest, er is één ding wat zeker is: Aan het einde van de avond ligt iedereen in het water!

De medewerkers van Aqua & Sauna Oranje schenken de lekkerste cocktails en drankjes in, terwijl je geniet van een lekkere bite, waarna je je kunt vermaken in het grootste golfslagbad van Europa, met een heerlijke watertemperatuur van 32 graden Celsius.

Ook is er de mogelijkheid om eerst uitgebreid te dineren in ons naastgelegen Aziatisch geïnspireerde restaurant Oriento. Bijvoorbeeld met een culinair diner in dit restaurant met aaneensluitend een evenement in het zwembad tot wel 500 gasten. Na het genieten van een heerlijk diner, worden de wanden die tussen het restaurant en het zwembad staan geopend, waardoor het diner naadloos overgaat tot spectaculaire poolparty!

Wij bezorgen je een feest die niemand vergeet en waar je nog jaren met veel plezier aan terugdenkt!

Neem voor meer informatie contact op met ons eventteam via events@aqua-saunaoranje.nl of +31 (0)71 367 6801

poolparty-content