Kinderfeestjes

Is je zoon of dochter bijna jarig en ben je op zoek naar een leuk verjaardagsfeestje? Bij Aqua & Sauna Oranje kun je de leukste kinderfeestjes organiseren die bij iedereen in de smaak vallen. Wij hebben een kids-party waarbij de kinderen op woensdagmiddag lekker kunnen spetteren in het water onder begeleiding van een badmeester. Zij kunnen dan allerlei leuke spellen doen in en om het zwembad. Wanneer zij uitgespeeld zijn staat er een heerlijk diner voor ze klaar.

Toch op zoek naar iets met meer spanning? Wij hebben voor jongens en meisjes verschillende thema’s. Voor de stoere jongens onder ons hebben we het piratenthema, en voor de dames hebben wij een royaal prinsessenthema klaar staan.

Kinderparty:

Op woensdagmiddag gedurende een periode van 2 uur, kunt u uw kinderen met vrienden en vriendinnen een echter kinderparty laten vieren. U krijgt een spelprogramma met professionele begeleiding tot uw dienst. Ook is er een presentje voor de jarige en een diner bestaande uit een kindermenu voor alle kinderen.

Per 7 kinderen  

(Allen in het bezit van zwemdiploma) €125,00

Elk volgend kind dat deelneemt € 12,50

Piratenfeest:

Met het piratenthema zullen de jongens als stoere mannen de leukste activiteiten doen. Anderhalf uur spellen spelen in het water met de bal, schipper mag ik overvaren, estafettes etc. Ook is er een spannende speurtocht voor deze jonge heren. Als zij hard hun best doen vinden zij uiteindelijk de schat! Vervolgens staat er voor de piraatjes een heerlijk diner klaar die de keuken met liefde voor ze heeft bereid met frietjes en een snack.

Maximaal 8 kinderen € 185,00

(allen in het bezit van zwemdiploma)

volgend kind dat deelneemt € 17,50

Prinsessenfeest:

Deze mooie dames beginnen gezellig met een aantal verschillende spelletjes in het zwembad, onder begeleiding van de badmeester. Bijvoorbeeld met opblaaskussens en estafettes etc. Als ze eenmaal lekker zijn uitgezwommen staat er nog een leuke verrassing voor ze te wachten, zij worden namelijk warm ontvangen in Beauty Oranje door onze beste visagisten. Bij Beauty Oranje worden de meisjes goed verwend, ze worden als echte prinsesjes opgemaakt en ook verzorgde nagels mogen daarbij niet ontbreken met een echte manicure behandeling.

Maximaal 8 kinderen € 185,00

(allen in het bezit van zwemdiploma)

volgend kind dat deelneemt € 17,50

Bekijk de prijzenlijst
kinder-content