Over ons

Aqua & Sauna Oranje is de plek voor ontspanning en waterpret. Met een heerlijke standaardtemperatuur van 32 graden is het goed toeven in het zwembad, het hele jaar door. Naast dat Aqua & Sauna Oranje het grootste indoor golfslagbad van alle hotels in Europa is, kunt u bij Aqua & Sauna Oranje terecht voor totale ontspanning in de sauna, waarbij je kunt kiezen tussen een 80 of 90 graden sauna. In ons Turks stoombad is het altijd een heerlijke 42 graden en natuurlijk kun je je bloedsomloop een boost geven in ons dompelbad.

Je kunt er ook voor kiezen eerst een stevige work-out te hebben in onze fitness ruimte. Daarvandaan kun je meteen door naar het zwembad, de sauna of een heerlijke massage nemen in de massage salon.

Geniet nadat je heerlijk hebt ontspannen van een hapje of een drankje aan de waterkant of aan de bar. Waar ook allerlei lunch- of diner arrangementen mogelijk zijn.

Natuurlijk is er voor kinderen van alles te doen in het zwembad. Door de grote golven die elk half uur door het zwembad gaan, lijkt het alsof je in de Noordzee aan het zwemmen bent. Maar dan op een tropisch eiland met een watertemperatuur van 32 graden! Af en toe zorgen we ervoor dat ons zwembad in een heuse bioscoop verandert. Dan kun je vanuit je zwemband kijken naar de leukste films!

Aqua & Sauna Oranje is bereikbaar via de lobby van Hotel van Oranje, langs de receptie naar rechts.

over-ons-content-2

Daarnaast kun je hier natuurlijk ook zwemlessen volgen en je zwemdiploma halen. Onze gecertificeerde badmeester gaat altijd mee het water in en zorgt ervoor dat je je A, B of C diploma haalt. Dit kan natuurlijk met groepslessen, maar er is ook een mogelijkheid tot een versneld traject met het turbozwemmen, waarbij je in 1 week je diploma kunt halen.

Het is ook mogelijk om privé-zwemlessen te volgen.

Voor kinderfeestjes kun je ook terecht bij Aqua & Sauna Oranje. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een spannend piratenfeest of Vorstelijk Prinsessenfeest, met de leukste muziek, spelletjes in en naast het water en natuurlijk een heerlijk diner!

Ook voor een bedrijfsfeest of de onthulling van een nieuw product op een podium in het water kun je bij Aqua & Sauna Oranje terecht. DJ’s, dansers en danseressen en een heerlijke temperatuur zorgen voor een tropisch feest! De mogelijkheden zijn eindeloos!

Voor meer informatie kun je ons bereiken via +31 (0)71 367 6848. Neem voor meer informatie over evenementen en groepsfeesten vanaf 10 personen contact op met ons evenementen team via events@aqua-saunaoranje.nl of +31 (0)71 367 6801

kinder-content-0