Zwemlessen en Tarieven

Aqua Sauna Oranje biedt zwemlessen aan voor jong en oud! Wij geven zwemlessen voor zwemdiploma A Otter, B Bever en C Reiger. Kinderen vanaf vier jaar kunnen daarvoor bij ons terecht. Op maandag tot en met zaterdag worden er op meerdere tijden zwemlessen gegeven waarvoor je je kind of kinderen kunt inschrijven. Ook is er de mogelijkheid tot het volgen van een versneld traject, het zogenaamde turbozwemmen. Hierbij kun je in 1 week al je diploma halen! Onze medewerkers van Aqua & Sauna Oranje zijn allemaal in het bezit van een BHV-certificaat en verschillende EHBO diploma's.

Onze zwemdocenten gaan altijd mee het water in, waardoor er beter lesgegeven kan worden. Daarnaast is het zwembad slechts 1.40 meter diep. Je kunt vanaf de kant onder het genot van een kopje koffie of thee kijken hoe jouw kind leert zwemmen. Als afsluiting van een les wordt er altijd nog 5 minuten gespeeld in de golven, dit maakt zwemlessen bij Aqua & Sauna Oranje extra leuk!

Tarieven Zwemles 

Aqua & Sauna Oranje is een erkend diploma instituut en aangesloten bij de ENVOZ. Jaarlijks zwemmen er zo'n 100 kinderen af bij Aqua & Sauna Oranje!

Wij bieden voor kinderen het A Otter, B Bever, C Reiger diploma aan. De gediplomeerde badmeester gaat ten allen tijden mee het water in en het water is met 32 graden heerlijk warm. Ook wordt er na afloop nog even gespeeld in het water. Afzwemmen voor de kleintjes is bij ons één groot feest!! Waarom kiezen voor zwemlessen bij Aqua & Sauna Oranje?

  • Overzichtelijke lesgroepen (maximaal 8 kinderen)
  • Lessen in een 30-meter lang subtropisch (golf)zwembad
  • Officieel erkend zwemdiploma (ENVOZ met 100% slagingspercentage) 
  • Gediplomeerde zwemonderwijzers
  • Horeca met Wifi
  • Altijd zicht op de vorderingen van je kind
Prijzenlijst Aqua & sauna
zwemles-content