Elk half uur grote golven!
Entreeprijs volwassenen €6,- Kinderen tot 14 jaar €5,-

Zwembad

Welkom bij Aqua & Sauna Oranje. Ons zwembad heeft het grootste golfslagbad van alle hotels in Europa. Ons zwembad is wel 30 meter lang en een heerlijke subtropische 32 graden warm. Om de 30 minuten trekken de golven door het zwembad, waardoor je het gevoel hebt in de Noordzee te zwemmen.

Je kunt bij Aqua & Sauna Oranje van 07:00 tot 20:00 uur onbezorgd genieten van ons warme golfslagbad, maar er zijn nog veel meer ontspanningsfaciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Kleur bijvoorbeeld lekker bij onder één van onze zonnebanken, of ga naar ons Sauna complex met daarin een 80 en 90 graden sauna, een Turks bad, whirlpool, neveltuin, twee fitness zalen, massage salon, stoombad, dompelbad en infrarood warmtecabine. Genoeg mogelijkheid dus om een hele dag ontspanning te zoeken en lichaam en geest tot rust te laten komen.

Na afloop kun je natuurlijk ook een hapje bij ons eten of een lekker drankje drinken aan de bar. Daar kun je gebruik maken van verschillende acties voor een heerlijke lunch of diner. Er staan ligbedden waar je lekker een tijdschrift kunt lezen en uitkijkt over het zwembad, ideaal om tot rust te komen.

Ontspanning en waterpret staan centraal bij Aqua & Sauna Oranje, ook voor onze zakelijke gasten. Er zijn verschillende mogelijkheden voor poolparty’s voor alle gelegenheden zoals productpresentaties, jaarfeesten en diners in combinatie met een feest. Ook voor kinderfeestjes met verschillende thema’s zoals een spannend piratenfeest of een Vorstelijk prinsessenfeest kun je bij Aqua & Sauna Oranje terecht.

Ook om te leren zwemmen kun je bij ons terecht. Bij Aqua & Sauna Oranje kun je zwemlessen volgen voor je A, B of C diploma onder begeleiding van onze vakkundige, gediplomeerde badmeesters. 

aqua-content

Arrangementen

Bij Aqua & Sauna Oranje kun je ook voordelig gebruik maken van verschillende arrangementen. Zo bieden wij u verschillende combinaties met wellness behandelingen, lunches en diners. Met onze arrangementen kunt u optimaal genieten tijdens een dagje in de sauna, het zwembad en wellness!

MINI WELLNESSARRANGEMENT

Entree Aqua & Sauna Oranje

Koffie met gebak

Eenmaal gebruik van de zonnebank

Gebruik van badjas, slippers en handdoeken

Per persoon €37,50

 

WELLNESSARRANGEMENT

Entree Aqua & Sauna Oranje

Koffie met gebak

Een luxe belegd broodje

Lichaamsmassage van 25 minuten

Eenmaal gebruik van de zonnebank

Gebruik van badjas, slippers en handdoeken

Per persoon €87,50

 

WELLNESSARRANGEMENT DE LUXE

Entree Aqua & Sauna Oranje

Koffie met gebak

Een overheerlijke dagschotel

Een lichaamsmassage van 55 minuten

Eenmaal gebruik van de zonnebank

Gebruik van badjas, slippers en handdoeken

Per persoon €117,50

 

Reservering voor het wellnessarrangement en

wellnessarrangement de luxe is noodzakelijk

in verband met massage.

We zijn te bereiken op +31 (0)71 367 6848


indoceane-massage

LUNCH AAN DE WATERKANT

Entree tot 13.30 uur

inclusief broodje “Aqualand” en drankje

Volwassenen €19,50

Kinderen tot 14 jaar (exclusief sauna) €10,00

 

DINER AAN DE WATERKANT

Entree tot 22.00 uur

inclusief diner (hoofd- en nagerecht)

Volwassenen €29,50

Kinderen tot 14 jaar (exclusief sauna) €15,50


poolside-content