Team

Het team van Aqua & Sauna Oranje bestaat uit goed getrainde mannen en vrouwen, met allerlei diploma’s op zak. De zwemleraren zijn gecertificeerd om les te geven en hebben vele jaren ervaring. De badmeesters beschikken over allerlei EHBO diploma’s en houden het zwembad met een scherp oog in de gaten.

Zij staan onder bezielende leiding van Roy Schulpzand die zich als een vis in het water voelt in het zwembad. “Niets is leuker dan lachende kinderen in het golfslagbad of complimenten ontvangen van gasten die volledig ontspannen uit het wellness gedeelte komen!”

Onder zijn leiding doen de medewerkers van Aqua & Sauna Oranje er alles aan om je bezoek aan het zwembad zo aangenaam en plezierig mogelijk te maken. “Veel gasten zien we vaak terug, voor hun eigen ontspanning of met de kids tijdens Aqua Cinema Oranje.”

Het geven van zwemlessen is ook een van de favoriete activiteiten van het team. Wanneer er weer een groep heeft afgezwommen kijken ze hier met veel voldoening op terug. “De diploma-uitreiking aan kinderen die je wekenlang begeleid hebt tijdens de zwemlessen is een van de leukste dingen om mee te maken. Zeker als je ze daarna weer mag begeleiden voor het volgende diploma.”

Ze vinden het ook fantastisch om bedrijfsfeesten te hosten. Er gebeuren dan de gekste dingen, van de tofste presentaties in het water tot directieleden die in pak in het water springen.

Niet alleen de bedrijfsfeesten leiden tot veel plezier en vermaak. Ook het organiseren van kinderfeestjes is altijd erg leuk. Alle jongens verkleed als stoere piraat of de meisjes als echte prinsesjes, het is altijd dolle pret!

Onderdeel zijn van ons team?

Bekijk de vacatures