Let op : t/m 9 januari 2020 zijn wij gesloten OPENINGSTIJDEN Zondag t/m Donderdag: 07:00 - 20:00 uur Vrijdag & Zaterdag 07:00 - 23:00 uur

Locatie & contact

Aqua & Sauna Oranje is gelegen in het hart van Hotel van Oranje aan de boulevard van Noordwijk aan Zee. Met een golfslagbad van wel 30 meter lang is Aqua & Sauna Oranje het grootste golfslagbad van alle hotels in Europa. Door deze prachtige ligging kun je het hele jaar door genieten van (sub)tropisch waterplezier, maar dan gewoon in Nederland. Na een heerlijke wandeling over het prachtige strand van Noordwijk aan Zee, dat zelfs benoemd is tot één van de mooiste stranden van Europa door National Geographic, kun je lekker komen ontspannen in het zwembad. Dit betekent dat een dagje strand ook in de winter lekker warm is en je met gebruind gezicht weer naar huiswaarts kunt keren. Ook is er de mogelijkheid een lekkere lunch of een heerlijk diner aan de waterkant te nuttigen.

Na een heerlijke dag ontspannen bij Aqua & Sauna Oranje kun je nagenieten op één van de terrassen aan de boulevard of bij Beachclub O. tegenover Hotel van Oranje op het strand. Daar zie je de mooiste zonsondergangen en maakt je een dagje Aqua & Sauna Oranje echt compleet!

Als gast van Hotel van Oranje heb je natuurlijk gratis toegang tot niet alleen het grote golfslagbad, maar ook alle bijbehorende faciliteiten, zoals de sauna, het Turks stoombad, het dompelbad en de fitnessruimte.

Het zwembad is goed bereikbaar via de hoofdingang van Hotel van Oranje. Je kunt je auto parkeren op het parkeerterrein van het hotel of aan de boulevard voor het hotel..

Voor alle vragen kun je contact opnemen met onze badmeesters via info@aqua-saunaoranje.nl of +31 (0)71 367 6848.

Contact

Koningin Wilhelmina Boulevard 20

2202 GV Noordwijk aan Zee

Nederland - Zuid-Holland


info@aqua-saunaoranje.nl


+31 (0)71 367 6848