Fitness

Houd lichaam en geest fit in de fitnessruimte van Aqua & Sauna Oranje. Of je nu wil afvallen, een betere conditie wil krijgen, sterker wil worden of gewoon een lekkere work-out wil hebben om je hoofd leeg te maken na een dag vergaderen. Bij Aqua & Sauna Oranje ben je aan het juiste adres!

Met verschillende apparaten zoals hometrainers, cross-trainers, een loopband, verschillende gewichten en banken kun je zowel een cardio training als een fysiek zware krachttraining doen. Natuurlijk kun je dit ook combineren voor een full body work-out waarna je de bloedsomloop een boost kunt geven in ons dompelbad. Ook stijve spieren kun je weer los laten maken met een heerlijke herstelmassage of een combinatie van verschillende massagetechnieken. Na een stevige work-out voel je je waarschijnlijk moe, maar voldaan en kun je genieten van heerlijke ontspanning in de sauna of in de jacuzzi. Aan de poolbar kun je je herstel bevorderen met verse fruit smoothies waarna je de energie weer snel terug voelt komen. Deze smoothies zijn extra goed voor je vanwege het gebruik van vers fruit. 

Ook is het mogelijk sessies te boeken met onze personal trainer Robin van Vliet. Samen met jou, kijkt hij wat de beste work-out is voor jouw doel.

Wil je genieten van een lekker muziekje tijdens je work-out? Bij de receptie van Hotel van Oranje zijn koptelefoons verkrijgbaar. De receptie vind je op de begane grond in de lobby.

Voor vragen over de fitnessruimte of vragen over personal trainingssessies kun je contact opnemen met onze poolboys en poolgirls via info@aqua-saunaoranje.nl of +31 (0)71 367 6848.

fitness-content