Dinner

Uitgezwommen en zin in een hapje eten? Ook dit is mogelijk bij Aqua & Sauna Oranje. Als je snel een frietje of een bittergarnituur wilt eten of liever wat uitgebreider wilt eten kun je in beide gevallen bij ons terecht. Van broodjes tot pasta’s tot heerlijke maaltijdsalades en Thaise kip curry met witte rijst. Bij ons kun je het allemaal bestellen. De tafel wordt mooi voor je opgedekt aan de waterkant en vervolgens kun je onder het genot van een lekker drankje genieten van je diner terwijl je uitzicht hebt op het golvende water. De keuken van het naastgelegen Aziatisch geïnspireerde restaurant Oriento bereid deze gerechten met alle liefde en plezier voor jou en je gezelschap. 

Met de hoge temperatuur, goede service van onze medewerkers en heerlijke gerechten van de keukenbrigade zal het voelen alsof je in een echt restaurant in de tropen aan de waterkant zit. De gerechten zijn lekker, de sfeer is gezellig en de drankjes vliegen naar binnen. Met een leuk muziekje op de achtergrond genieten van een frisse salade of juist van een heerlijke hamburger met friet, dat klinkt toch heerlijk?

Na het diner nog even de sauna in of even onder de zonnebank? Geen probleem! Maak gebruik van alle faciliteiten met het dagtarief van Aqua & Sauna Oranje.

Ook hebben wij de allerlekkerste desserts om een gezellig diner mee af te sluiten. Zo hebben wij onder andere crème brûlée of een verse fruit salade, heerlijk sorbetijs of gewoon een echt Hollands bakje koffie als dessert. Wij voorzien je graag van onze allerlekkerste specialiteiten. 

Je kunt al gebruik maken van het zwembad en van de sauna’s vanaf €12,00

Openingstijden

Zondag t/m Donderdag:

07:00 – 20:00 uur

Vrijdag & Zaterdag:

07:00 – 20:00 uur

Eten & Drinken

Bekijk hier het menu


Bar

Klaar met zwemmen, zonnebanken, de sauna’s of fitnes en nog even zin om van een heerlijk drankje en een hapje te genieten? Kom lekker een drankje doen bij ons aan de bar! Elke dag zijn wij tot 20.00 uur geopend dus neem lekker uw tijd. Wij staan klaar om je een ontspannen avond te verzorgen. Onze medewerkers schenken met plezier een lekkere koffie of misschien juist wel een heerlijk wijntje voor je in. Terwijl je kunt kijken naar een groot televisiescherm of juist het overzicht wilt houden over de kinderen die nog wel flink aan het spelen en spetteren zijn in het water.

Onze bar is gezellig om aan te zitten en is mooi verlicht, je kunt lekker onderuitzakken in onze fijne stoelen of misschien gewoon een drankje bestellen terwijl je aan een tafel zit, of lekker aan het relaxen bent op een van de ligbedden. Je kunt natuurlijk ook verschillende bites en snacks zoals een bittergarnituur of een heerlijk broodje bestellen om de eerste trek te stillen.

Ook voor een diner kun je bij Aqua & Sauna Oranje terecht. Wij hebben een uitgebreide menukaart waarop allerlei gerechten staan die met plezier door de keuken worden bereid.

bars-content